Web stranica koristi cookie kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Saznajte više

X

Labudova je misija svakodnevno ispunjavanje potreba kupaca i potrošača za proizvodima i uslugama Labuda, vodeći pri tome brigu o zdravom poslovanju, racionalnom korištenju sirovina, potrošnji energije i efikasnom gospodarenju otpadom. Pri odabiru sirovina velika se pozornost pridaje izboru sirovina koje su manje štetne za prirodu i okoliš i ne utječu negativno na zdravlje ljudi. Sve aktivnosti usklađene su s postojećim zakonskim propisima, uz poštivanje svih ekoloških standarda u nabavi sirovina, proizvodnji i skladištenju robe. Također, ponosno ističemo i činjenicu da se nijedan Labudov proizvod ne testira na životinjama.

CERTIFIKATI I OZNAKE KVALITETE

ISO sustavi
Kvaliteta proizvoda i poslovnih procesa, kao i naš pozitivan odnos prema očuvanju okoliša potvrđen je uvođenjem integriranog sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša sukladno normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.
ISO 14001 9001
Labud je ISO sustav praćenja poslovanja uveo 2007. godine i od tada je pod stalnim nadzorom certifikacijske kuće Bureau Veritas što osigurava poslovanje sukladno svim normama sustava. Primjena i poštivanje internog dokumenta 'Politika upravljanja kvalitetom i okolišem' stalna je obveza svih naših zaposlenika.

Hrvatska kvaliteta
hr kvalitetaPravo korištenja znaka 'Hrvatska kvaliteta' Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje onim proizvodima koji imaju natprosječnu kvalitetu i proizvedeni su na području Republike Hrvatske.
Znak 'Hrvatska kvaliteta' priznanje je proizvodu i proizvođaču, a ujedno i jamstvo potrošaču da je riječ o proizvodu koji zadovoljava najviše zahtjeve kvalitete te predstavlja sam vrh svjetske ponude u svom segmentu.


Superbrands

Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 82 države širom svijeta, a 2006. godine započela je s radom i u Hrvatskoj. Kao organizacija koja se temelji na identifikaciji i imenovanju iznimnih tržišnih marki, superbrandsSuperbrands analizira ostvarenja određene tržišne marke i prepoznaje one koje ostvaruju više od svoje konkurencije te ih nagrađuje visoko priznatim Superbrands statusom.
Labud kao korporativni brand, te Čarli i Sanitar kao robne marke nositelji su statusa Superbrands Croatia.


Kosher certifikat
kosherKosher certifikat označava hranu pogodnu za prehranu u skladu sa židovskim zakonima. Da bi hrana uspjela zadovoljiti ovaj standard kvalitete, deterdženti i sredstva za čišćenje i dezinfekciju koja se koriste prije i poslije pripreme hrane također moraju imati Kosher certifikat. Svi Labudovi proizvodi imaju međunarodno priznati Kosher certifikat koji nam je dodijelila židovska vjerska zajednica Bet Israel u Hrvatskoj.