Web stranica koristi cookie kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Saznajte više

X

carli loveUz bezuvjetnu ljubav koju pružaju svojim najmlađima, većina roditelja posebnu pažnju pridaje i odabiru proizvoda namijenjenih djeci, pogotovo onih za dječju njegu, pranje odjeće ili pak čišćenje. Naravno, pri tome osobitu pažnju treba posvetiti čišćenju i pranju stvari koje dijete stavlja u usta, prije svega dječjih bočica, duda i posuđa, ali i igračaka, koje, kao što znamo, djeca u ranoj dobi često stavljaju u usta, ispitujući na taj način svijet i predmete oko sebe.

Standardni deterdženti za ručno pranje posuđa nisu u potpunosti prilagođeni za pranje ostataka dječje hrane na bočicama i dudama i na njima mogu ostavljati preintenzivan miris ili okus koji djetetu neće odgovarati, a čak može uzrokovati i alergijsku reakciju. Upravo potaknuti time, u Labudu smo razvili Čarli Love, sredstvo namijenjeno ručnom pranju dječjih bočica, duda, posuđa i igračaka, s inovativnom i posebno prilagođenom formulom.

Specijalna formula olakšava pranje i ispiranje te učinkovito uklanja ostatke mlijeka, dječje hrane, kašica i sokova. Sadrži vrlo blagi miris bez alergena koji ne iritira i ne ostaje na bočicama i silikonskim dudama nakon ispiranja.  Proizvod je biološki razgradljiv i Ph neutralan.

Savjeti  za pranje i održavanje bebinih bočica:
1. Prije prve upotrebe bočicu, dude i pribor dezinficirajte 5 minuta u kipućoj vodi.
2. Nakon svake sljedeće upotrebe bočice i dude moraju se temeljito oprati pod tekućom toplom vodom – za pranje preporučamo Čarli Love.
3. Prilikom pranja stavite malo sredstva za pranje u bočicu. S malo tople vode lagano operite četkom.
4. Nakon pranja bočicu dobro isperite čistom vodom. Čarli Love formulacija osigurava lakše ispiranje bočica i duda od ostataka deterdženta.
5. Ne izlažite dudu direktnom sunčevom svjetlu, toplini i dezinficijensima ili sličnim agresivnim sredstvima za pranje.
6. Grebanje žičanim dijelom četke za čišćenje po silikonskim dudama može dovesti do njihovog pucanja. Aktivne tvari formulacije Čarli Love olakšavaju uklanjanje ostataka mlijeka, čaja ili soka  na dudama i bočicama.
7. Blagi miris bez alergena smanjuje mogućnost pojave alergije i ne zadržava se na bočicama i dudama nakon ispiranja.
8. Svakodnevnim korištenjem specijalnog deterdženta Čarli Love produžit  ćete vijek trajanja  bočica i duda.